Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament instal·la dos nous desfibril·ladors a la Biblioteca i a la parada d’autobús de La Sala

L’Ajuntament instal·la dos nous desfibril·ladors a la Biblioteca i a la parada d’autobús de La Sala

27/02/2018

Amb aquests, ja són 6 els aparells dels que disposa Santa Eulàlia

Santa Eulàlia ja compta amb dos nous desfibril·ladors des de finals de la setmana passada, amb l’objectiu de cobrir més zones del municipi en cas d’una possible parada cardiorespiratòria de qualsevol persona. Un d’aquests aparells ha quedat instal·lat davant de la porta d’entrada de la Biblioteca i l’altre s’ha ubicat al costat de la parada d’autobús de La Sala, en direcció a Bigues i Riells.

Amb la incorporació d’aquests dos últims, el municipi ja disposa d’un total de 6 desfibril·ladors. Els altres 4, instal·lats des de fa més de 3 anys, estan repartits entre el camp de futbol, La Fàbrica, el Pavelló Poliesportiu i la Policia Local, tot i que aquest últim el porten al vehicle patrulla per atendre qualsevol urgència.

El cost d’adquisició dels dos nous desfibril·ladors ha estat de 5.400 euros, subvencionats al 100% per la Diputació de Barcelona. L’Ajuntament només haurà d’aportar l’import del manteniment mensual de cada aparell, valorat en 96,8 euros. En els propers dies es durà a terme un curs de formació a aquelles persones que treballen a la Biblioteca i als comerços pròxims a la parada d'autobús de La Sala amb l’objectiu de seguir assolint l'excel·lència com a municipi cardioprotegit.

Desfibril·lador a la parada d'autobús de La Sala
Desfibril·lador a la parada d'autobús de La Sala
Desfibril·lador davant de la Biblioteca
Desfibril·lador davant de la Biblioteca