Portada > Actualitat > Notícies > L'equip "JCC Competició" s'endú la victòria en la 10a edició de les 6HDV

L'equip "JCC Competició" s'endú la victòria en la 10a edició de les 6HDV

16/07/2018

Un total de 37 equips formen part de la cursa disputada al circuit Pere Duran

La 10a edició de les 6 hores de resistència en derbi variant, organitzada pel Moto Club Ronçana i celebrada aquest passat dissabte al circuit Pere Duran, va deixar com a guanyador absolut l’equip “JCC Competició”, de Lliçà de Vall, que va completar un total de 168 voltes. Aquest conjunt, que competia dins de la categoria proto elit, va estar acompanyat en el podi per l’equip “Servimoto RR”, amb 167 voltes i el conjunt del “Team Cruells”, amb 165. En la categoria proto màster, creada enguany per aquells pilots amateurs, el vencedor va ser el conjunt de “Les torres team”, amb 162 voltes, seguit dels conjunts de “Mas Competició”, amb 161, i “MRM Racing” amb 156.

En categoria sèrie la victòria va ser també per l’equip de Lliçà de Vall, “Va lleva’t”, amb 165 voltes, seguit en segon lloc de “JJ Racing Bigues”, amb 152, i de “Tac Competició”, amb 147. El premi al millor conjunt local va ser per l’equip “Mas Competició”, format pel Miguel Angel Lema, el Sergi Pérez i l’Eric Fernández.

Un total de 37 equips van formar part d’una cursa que va aplegar, segons dades de l’organització, un miler de persones de públic. No van faltar els inflables, les motos elèctriques i les voltes al circuit per part dels més petits just abans de la cursa. Un castell de focs artificials va posar el punt i final a un esdeveniment del motor que ja ha complert els seus primers 10 anys de vida.

Arxivat a: General