Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per formar part del Mercat Tot Segona Mà del 13 de gener de 2019

Inscripcions obertes per formar part del Mercat Tot Segona Mà del 13 de gener de 2019

02/01/2019

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el divendres 11 de gener

Amb l'inici del 2019 torna el Mercat Tot Segona Mà a Santa Eulàlia de Ronçana. La primera cita de l'any tindrà lloc el diumenge 13 de gener de 2019, de 9 del matí a 2 del migdia, al carrer Mare de Déu de la Salut, al costat de la plaça Onze de Setembre. Per als nens i nenes també hi haurà disponible un inflable, d’11 del matí a 1 del migdia, amb l’entrada totalment gratuïta.

Aquella persona que vulgui instal·lar la seva parada al mercat pot descarregar-se el PDF adjunt a aquesta pantalla i presentar-lo degudament omplert, abans del divendres 11 de gener, a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (carretera de la Sagrera nº3).

El Mercat Tot Segona Mà, promogut des de la Regidoria de Promoció Econòmica, té com a pràctiques més habituals la compravenda i l’intercanvi d'objectes, essent el més venut roba, llibres, estris de la llar i joguines. Els brocanters i els col·leccionistes també tenen el seu propi espai.

Mercat Tot Segona Mà gener 2019
Mercat Tot Segona Mà gener 2019
Mercat Tot Segona Mà gener 2019

Arxius adjunts