Portada > Actualitat > Notícies > Recollida extra de paper i cartró per a aquest diumenge, dia 6 de gener

Recollida extra de paper i cartró per a aquest diumenge, dia 6 de gener

02/01/2019

L'Ajuntament amplia el servei, excepcionalment, donat que el dia de Reis s'obriran una gran quantitat de regals

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana informa que de cara a aquest proper diumenge, dia 6 de gener, es durà a terme una recollida extra de paper i cartró donada la gran quantitat de regals que s'obriran durant el dia de Reis. Aquest dia es podrà treure al carrer el cubell marró amb l'orgànica, el cubell vermell amb els envasos i, al costat, una caixa o un lligall o una bossa de paper amb paper dins. Es recolliran, excepcionalment, tres fraccions amb dos camions.

Recollida extra de paper i cartró per al 6 de gener