Portada > Actualitat > Notícies > Bases del 10è Certamen Literari de Relat Breu

Bases del 10è Certamen Literari de Relat Breu

07/01/2019

Enguany dedicat al poeta català Joan Brossa, on els treballs hauran d'inspirar-se en la proposta "El pedestal són les sabates"

La Regidoria de Cultura i l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana donen a conèixer les bases del 10è Certamen Literari de Relat Breu, enguany dedicat al poeta Joan Brossa, on aquest 2019 es compleix el primer centenari del seu naixement.

Els participants, majors de 16 anys, hauran d'escriure a partir de la proposta "El pedestal són les sabates". Els textos hauran d'estar escrits en prosa íntegrament en català i s'admetran els treballs rebuts a la Biblioteca fins al 22 de març de 2019. No serà fins al 3 de maig que es donarà a conèixer el veredicte, on es lliuraran els premis. El guanyador obtindrà 400 euros, el segon premi serà de 250 i el tercer de 150.

Pots consultar les bases detallades del certamen en el document adjunt a aquesta pantalla.

10è Certamen Literari de Relat Breu
10è Certamen Literari de Relat Breu

Arxius adjunts