Portada > Actualitat > Notícies > La Rua de Carnaval 2019 arriba a Santa Eulàlia de Ronçana el 2 de març

La Rua de Carnaval 2019 arriba a Santa Eulàlia de Ronçana el 2 de març

13/02/2019

La Regidoria de Festes dona a conèixer les bases per al concurs de disfresses

El dissabte 2 de març la gresca i la disbauxa tornarà, per un dia, a Santa Eulàlia de Ronçana. El Rei Carnestoltes farà acte de presència al nostre poble i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament ha preparat diversos actes per celebrar-ho.

El punt de trobada serà el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, on a partir de les 16:30h el Rei Carnestoltes serà rebut amb tots els honors. A continuació hi haurà animació infantil a la Sala Muriel Casals, berenar i entrega de premis infantils.

A les 18:00h hi haurà la convocatòria de comparses, carrosses, grups i persones a títol individual. La rua s’iniciarà a l’exterior de La Fàbrica en direcció a la plaça Onze de Setembre, on s’hi farà la passarel·la amb concurs de disfresses.

Un cop finalitzat el concurs de disfresses, la Sala Muriel Casals de La Fàbrica quedarà habilitada a partir de les 21:30h per a qui vulgui sopar un entrepà i un refresc (preu: 5€, venda de tiquets anticipats al bar de La Fàbrica). En acabar el sopar, els allí presents podran gaudir de la música del punxadiscos JC Valverde. Simultàniament, a la sala Polivalent tindrà lloc la Carnival Party (de 12 a 16 anys) organitzada per l’Assemblea Jove i La Taka, amb l’actuació de DJ Corack fins a la 1h.

A continuació podeu conèixer quines són les bases del concurs de disfresses:

1. Pot participar al concurs qualsevol persona a títol individual, en grup (fins a 15 persones) o bé com a comparsa (15 o més persones).

2. Les inscripcions per participar en qualsevol categoria es poden fer a:

a) Adult: Al Punt Jove La Taka fins el dijous 28 de febrer. Opció online a l’enllaç https://goo.gl/Mwh1hu fins el 2 de març a les 17:30h.

b) Infantil: De 16:00h a 16:30h del dia 2 de març a l’entrada de la sala Muriel Casals de La Fàbrica.                                   

3. Per tal que un conjunt de persones es puguin considerar “grup” o “comparsa” les disfresses de tots els membres hauran de ser iguals o anar relacionades.

4. El concurs de disfresses infantil (fins a 11 anys) tindrà lloc a la sala Muriel Casals de La Fàbrica entre les 16:30h i les 18:00h. Inscripcions a les 16:00h. Després, qui ho desitgi podrà participar a la Rua de Carnestoltes.

5. El jurat concedirà premis en categoria infantil per a les tres millors disfresses individuals, i un únic premi per a la millor disfressa en grup.

6. El Rei Carnestoltes farà públic els resultats del concurs de disfresses infantil abans que comenci la rua (cap a les 18.00h).

7. El concurs de disfresses d’adults tindrà lloc a l’escenari de la plaça Onze de Setembre, un cop arribada la rua. Abans, però, les persones i grups participants queden convocats a les 18:00h a l’exterior de La Fàbrica, on el jurat procedirà a fer la primera valoració. La segona valoració es produirà a la desfilada.

8. El jurat concedirà premis en categoria adult per a les tres millors disfresses individuals, pels tres millors grups i per les tres millors comparses.

9. Per participar al concurs de disfresses d’adults és obligatori que el concursant desfili per la passarel·la que hi haurà a la plaça Onze de Setembre, segons les categories: comparses - grups - individuals.

10. El jurat estarà format per un membre de cada comparsa.

11. Es considerarà carrossa qualsevol plataforma motoritzada decorada i acompanyada d’una comparsa que sigui capaç de desplaçar-se des de la Fàbrica fins a la plaça Onze de Setembre i tornada.

12. El Rei Carnestoltes farà públic els resultats del concurs de disfresses d’adults i de carrosses durant el concert de carnestoltes al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica (aproximadament cap a les 22h).

A continuació us detallem els premis del concurs de disfresses:

 

INDIVIDUAL

GRUP

COMPARSA

CARROSSA

PRIMER

Xec RCA 50€

100,00 €

200,00 €

150,00 €

SEGON

Xec RCA 35€

65,00 €

140,00 €

90,00 €

TERCER

Xec RCA 25€

45,00 €

100,00 €

50,00 €

INFANTIL

Joguines

Joguines

-

-

Arxivat a: General
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Full de ruta Carnaval 2019
Afectacions trànsit rua de Carnestoltes 2019