Portada > Actualitat > Notícies > Les obres de reforma d’urbanització del carrer del Forn posen el punt i final aquesta setmana

Les obres de reforma d’urbanització del carrer del Forn posen el punt i final aquesta setmana

27/02/2019

Els treballs s'han executat en la meitat de temps previst

Les obres de reforma d’urbanització del carrer del Forn, al barri del Rieral, estan a punt de finalitzar. Tot i que estava previst que els treballs duressin 5 mesos, finalment s’han pogut executar en 2 mesos i mig. Les obres, situades en el tram entre el carrer Sant Joan Bosco i el carrer de Sant Francesc de Paula, a prop de l’escola Ronçana, han permès dur a terme les renovacions de la xarxa d’aigua potable, clavegueram i enllumenat. Tanmateix, s’ha renovat la calçada i les voreres. S’ha aprofitat, també, per delimitar el perímetre del bosc del davant de l’escola amb una nova tanca de fusta.

A finals de la setmana passada van acabar d’asfaltar el carrer i dilluns es va començar a pintar la senyalització viària. Està previst que el carrer quedi obert al trànsit a partir de demà dijous, en un tram on circulen una gran quantitat de vehicles de dilluns a divendres degut a la proximitat del centre escolar.

El cost total de les obres ha estat de 220.014,26 euros. La Diputació de Barcelona n’ha subvencionat el 63% del total, aportant 140.000 euros a través de les meses de concertació.

Obres de reforma d'urbanització del carrer del Forn
Obres de reforma d'urbanització del carrer del Forn
Obres de reforma d'urbanització del carrer del Forn