Portada > Actualitat > Notícies > Eixamplament, millora del drenatge i obres complementàries de la carretera BV-1435, en el tram entre Santa Eulàlia i Bigues i Riells

Eixamplament, millora del drenatge i obres complementàries de la carretera BV-1435, en el tram entre Santa Eulàlia i Bigues i Riells

12/03/2019

Els treballs tindran una durada de 4 mesos

Ahir dilluns, van començar els treballs d’eixamplament, millora del drenatge i obres complementàries de la carretera BV-1435, en el tram que comprèn els termes municipals de Santa Eulàlia de Ronçana i Bigues i Riells. L’actuació comprèn, exactament, des de la sortida del nucli de Santa Eulàlia fins a la rotonda d’accés a Bigues.

L’objectiu de l’actuació és millorar les condicions de seguretat viària en relació a l’amplada de la carretera, la visibilitat, i la protecció i/o eliminació d’obstacles existents. Aquestes actuacions es veuran concretades en ampliacions de la calçada amb paviment asfàltic als llocs amb dèficit d’amplada, l’ampliació de berma i estesa de talussos en dos trams per millorar la visibilitat, les actuacions de millora del drenatge longitudinal, l’adequació de les barreres de seguretat, l’adequació de la senyalització, i el desviament i/o protecció de tots els serveis afectats.

Els treballs, finançats per la Diputació de Barcelona, tenen un pressupost de licitació de 288.968,63 euros, IVA inclòs, i està previst que finalitzin en 4 mesos.

Les obres milloraran les condicions de seguretat viària a la BV-1435