Portada > Actualitat > Notícies > La 5a Motorada Clàssica d'aquest diumenge estarà dedicada a la marca Vespa

La 5a Motorada Clàssica d'aquest diumenge estarà dedicada a la marca Vespa

19/03/2019

La conferència comptarà amb l’ex mecànic Pedro Díaz i el tècnic especialista Edgar Casenave

La 5a Motorada Clàssica, organitzada pel Retro Car Club Ronçana, arriba aquest diumenge 24 de març a La Fàbrica, de 9 del matí a 2 del migdia, posant enguany el focus d’atenció en la marca Vespa. Aquest model, nascut a Itàlia l’any 1946 gràcies a l’empresari Enrico Piaggio i a l’enginyer aeronàutic Corradino D’Ascanio, és un clàssic entre els amants de les dues rodes. L’entitat santaeulalienca ha organitzat un programa molt complet i variat, que us detallem a continuació:

- 9.00 h: Esmorzar popular, gratuït per a socis, 4 euros per als no socis.

- 10.00 h: Gimcana popular per a aquell que vulgui divertir-se sortejant un circuit amb obstacles.

- 11.00 h: Conferència, a la sala Muriel Casals de La Fàbrica, a càrrec de l’ex mecànic Pedro Díaz i del tècnic especialista, mecànic i pilot Edgar Casenave.

- 12.00 h: Rua pel poble de Santa Eulàlia amb totes les motocicletes vingudes fins a La Fàbrica.

La 5a Motorada Clàssica comptarà, com ja és habitual, amb un concurs de motocicletes clàssiques on es premiarà la moto vinguda de més lluny, la més antiga, la més popular entre el públic i la més original per a la comissió organitzadora. També, durant tot el matí, la sala Muriel Casals de La Fàbrica acollirà l’exposició de Vespes, on l’organització ja compta amb 25 motos d’aquest model i on es podrà veure des de la primera Vespa que es va fabricar fins a l’última.

Arxivat a: General
5a Motorada Clàssica
5a Motorada Clàssica
5a Motorada Clàssica, conferència Vespa