Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de març amb 308 aturats, 2 menys que el passat mes de febrer

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de març amb 308 aturats, 2 menys que el passat mes de febrer

04/04/2019

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 9,47%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes de març amb 308 aturats, 2 persones menys que el passat mes de febrer. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 9,47%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 31 aturats menys respecte a fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes de març amb 21.743 aturats, 7 persones més respecte al mes de febrer, el que suposa una taxa d’atur de l'11,16%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 845 aturats menys respecte a fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de març de 2019 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts