Portada > Actualitat > Notícies > Convocatòria per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2019

Convocatòria per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2019

16/04/2019

Ajut de l'Agència de l’Habitatge de Catalunya, amb termini de presentació de sol·licituds fins al 7 de juny

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya facilita ajuts a fons perdut per fer front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats. Per aquest any 2019 ja es poden presentar les sol·licituds per optar a un d'aquests ajuts.

Qui ho pot demanar? Les persones titulars d’un contracte de lloguer d’habitatge destinat a residència habitual i permanent a Catalunya, sempre i quan compleixin els requisits de la convocatòria.

En quines dates es pot fer? Del 16 d'abril al 7 de juny de 2019, ambdós inclosos.

Com i on es pot fer? Presencialment, al registre de l'Oficina Comarcal d'Habitatge del Consell Comarcal (c/Ricomà, 469, Granollers). Horari: De dilluns a divendres de 8:30 a 14 h i dimecres de 16 a 18:00 h.

Import de la prestació: Import màxim de 200 € mensuals.

Per presentar la sol·licitud amb la documentació requerida caldrà que aquesta estigui compulsada, i es pot registrar al Registre d’entrada del Consell Comarcal sense cita prèvia, ara bé, si els usuaris/es volen que l’Oficina Comarcal d’Habitatge li compulsi o revisi la documentació, o algun altre tipus d’aclariment al respecte de la convocatòria caldrà que es demani cita prèvia al telf. 93 860 07 00 o bé via correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Adjunt a aquesta pantalla podeu trobar els documents que es requereixen per dur a terme aquesta sol·licitud.

Subvenció lloguer 2019

Arxius adjunts