Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes d'abril amb 304 aturats, 4 menys que el passat mes de març

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes d'abril amb 304 aturats, 4 menys que el passat mes de març

09/05/2019

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 9,24%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes d'abril amb 304 aturats, 4 persones menys que el passat mes de març. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 9,24%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 24 aturats menys respecte a fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes d'abril amb 21.535 aturats, 208 persones menys respecte al mes de març, el que suposa una taxa d’atur de l'10,91%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 608 aturats menys respecte a fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes d'abril de 2019 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts