Portada > Actualitat > Notícies > Finalitzen les obres d’instal·lació d’enllumenat públic al Camí de la Rovira

Finalitzen les obres d’instal·lació d’enllumenat públic al Camí de la Rovira

14/05/2019

Els treballs, finançats a través de les meses de concertació de la Diputació, s’executen per 75.000 euros

Les esperades obres d’instal·lació d’enllumenat públic al Camí de la Rovira van posar el seu punt i final a finals de la setmana passada. A dia d’avui, 40 fanals amb tecnologia led ja funcionen repartits pel tram que va de l’Institut La Vall del Tenes fins al camp de futbol, cobrint un quilòmetre de recorregut aproximadament.

Les obres, finançades en la seva totalitat per les meses de concertació 2016-2019 de la Diputació de Barcelona, han tingut un cost de 75.379,85 euros, IVA inclòs, i les ha executat l’empresa Barnasfalt S.A.

Enllumenat públic al Camí de la Rovira
Enllumenat públic al Camí de la Rovira
Enllumenat públic al Camí de la Rovira
Enllumenat públic al Camí de la Rovira
Enllumenat públic al Camí de la Rovira