Portada > Actualitat > Notícies > Resultats de la fase d'oposició de la convocatòria per cobrir la plaça de tècnic/a de joventut de l'Ajuntament

Resultats de la fase d'oposició de la convocatòria per cobrir la plaça de tècnic/a de joventut de l'Ajuntament

15/05/2019

Aquells aspirants aptes hauran de presentar la documentació acreditativa dels mèrits al·legats

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana dona a conèixer els resultats de la fase d'oposició de la convocatòria del procés selectiu de personal laboral per màxima urgència, per cobrir la plaça de tècnic/a de joventut. Les puntuacions que s'exposen corresponen a la prova teòrica/pràctica i la prova d'exposició oral.

Aquells aspirants que hagin superat les proves de la fase d’oposició hauran de presentar, en el termini de 10 dies naturals, la documentació acreditativa dels mèrits al·legats per la seva valoració en la fase de concurs de mèrits.

Pots consultar el document amb els resultats indicats a través del nostre Tauler d'anuncis.

La Taka Punt Jove