Portada > Actualitat > Notícies > Curs de formació de gestió ètica de colònies felines i taller de captures

Curs de formació de gestió ètica de colònies felines i taller de captures

20/05/2019

Aquest dimecres 22 de maig, a les 5 de la tarda, a l’antiga sala de plens de l’Ajuntament

La Fundació Daina Societat Protectora d’Animals de Mataró, en col·laboració amb la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santa Eulàlia, durà a terme aquest dimecres, a partir de les 5 de la tarda, una formació de gestió ètica de colònies felines i un taller de captures. El curs tindrà lloc a l’antiga sala de plens de l’Ajuntament de Santa Eulàlia (Carretera de la Sagrera, 3).

Aquesta formació va dirigida a alimentadors/es, cuidadors/es, gestors/es de colònies felines, capturadors/es, personal interessat o implicat en el mètode CER (Captura, esterilització i retorn). Una formació necessària per obtenir l’autorització com alimentador/voluntari. El contingut del temari i el taller de captures el podeu treballar detallat adjunt a aquesta pantalla.

Per a poder formar part d’aquesta formació caldrà fer una inscripció obligatòria a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucant a 93 844 80 25.

Formació de gestió ètica de colònies felines

Arxius adjunts