Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de maig amb 303 aturats, 1 menys que el passat mes d'abril

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de maig amb 303 aturats, 1 menys que el passat mes d'abril

06/06/2019

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 9,21%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes de maig amb 303 aturats, 1 persona menys que el passat mes d'abril. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 9,21%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 12 aturats menys respecte a fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes de maig amb 21.079 aturats, 456 persones menys respecte al mes d'abril, el que suposa una taxa d’atur de l'10,70%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 498 aturats menys respecte a fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de maig de 2019 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts