Portada > Actualitat > Notícies > L'equip 'Protaitillo & RB Racing' guanya les 6HDV 2019 de Santa Eulàlia de Ronçana

L'equip 'Protaitillo & RB Racing' guanya les 6HDV 2019 de Santa Eulàlia de Ronçana

15/07/2019

L'onzena edició d'aquesta cursa del motor compta amb la participació de 34 equips

L'onzena edició de les 6 hores de resistència en derbi variant, celebrada aquest passat dissabte al circuit Pere Duran i organitzada pel Moto Club Ronçana, va proclamar vencedor l’equip 'Protaitillo & RB Racing', de la categoria proto, que va aconseguir fer un total de 180 voltes. Van completar el podi d'aquesta categoria l’equip 'Autoescola Granollers', amb 176 voltes, i el conjunt 'Tot Jardineria J.Costa Team', amb 170.

En categoria sèrie la victòria va ser per l'equip 'Va Lleva't - La Teja', amb 164 voltes, seguit en segona posició de 'Rugi Team', amb 148, i de 'JJ Racing', amb 138.

L'edició d'enguany va comptar amb la participació de 34 equips, que un any més van exhibir-se pilotant davant l'atenta mirada d'un miler de persones de públic, segons dades de l'organització. Abans de la cursa d'adults, els més petits també van tenir el seu protagonisme podent-se exhibir fent voltes al circuit Pere Duran.

Tret de sortida de les 6HDV 2019
Un total de 34 equips van formar part de les 6HDV 2019
Els més petits també van tenir el seu protagonisme