Portada > Actualitat > Notícies > Punts de l'ordre del dia del ple ordinari d'aquest dijous, dia 18 de juliol de 2019

Punts de l'ordre del dia del ple ordinari d'aquest dijous, dia 18 de juliol de 2019

16/07/2019

A les 7 de la tarda, a la sala Pau Casals de la Biblioteca - Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja

La Biblioteca acollirà, aquest dijous 18 de juliol a les 7 de la tarda, el primer ple ordinari del mandat municipal 2019-2023. Cal recordar que el ple celebrat a finals del passat mes de juny, el del cartipàs municipal, va ser de caràcter extraordinari. Per a aquest dijous hi haurà un total de nou punts a tractar, entre els quals destaquen el nomenament del jutge de pau substitut, l'aprovació de les festes locals per a l'any 2020, l'actualització del padró d'habitants a 1 de gener de 2019 i la modificació de crèdit 9/2019.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar el document PDF amb tots els punts de l'ordre del dia que es tractaran aquest dijous.

Últim ple celebrat a finals de juny a la Biblioteca

Arxius adjunts