Portada > Actualitat > Notícies > Resultat de la prova de català i valoració de mèrits dins del procés de selecció per a la contractació d'un conserge d'equipaments municipals

Resultat de la prova de català i valoració de mèrits dins del procés de selecció per a la contractació d'un conserge d'equipaments municipals

17/07/2019

Les entrevistes personals tindran lloc el 22 de juliol

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana dona a conèixer el resultat de la prova de català i la valoració de mèrits dins del procés de selecció per a la contractació d'un conserge d'equipaments municipals, englobat en el programa complementari de millora de l’ocupabilitat 2019-2020.

Tanmateix es convoca als aspirants que han obtingut una puntuació superior a 4 per a la realització de l’entrevista personal, el 22 de juliol, a les Oficines municipals (Ctra. de la Sagrera, 3). Podeu consultar el document en el nostre Tauler d'anuncis.

 

Plans d'ocupació 2019-2020