Portada > Actualitat > Notícies > BAN d’urgència per cobrir una plaça d’educador/a a l’Escola Bressol Municipal l’Alzina

BAN d’urgència per cobrir una plaça d’educador/a a l’Escola Bressol Municipal l’Alzina

03/09/2019

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 10 de setembre

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana informa a través d’un BAN de màxima urgència, la necessitat de cobrir una plaça de treball d’educador/a a l’Escola Bressol Municipal l’Alzina. Està previst que l’inici de contracte sigui el dimecres 18 de setembre.

La presentació de sol·licituds i corresponent documentació s’haurà d’entregar al registre de l’Ajuntament fins al dia 10 de setembre de 2019, amb previsió de fer l’entrevista personal, en forma de crida única, el dia 13 de setembre, a les 9 del matí a les oficines municipals.

Pots consultar el BAN complet i totes les especificacions necessàries al nostre Tauler d’anuncis.

Escola bressol municipal l'Alzina