Portada > Actualitat > Notícies > La licitació de les obres de reparació de l'equipament municipal La Font del Rieral torna a quedar deserta

La licitació de les obres de reparació de l'equipament municipal La Font del Rieral torna a quedar deserta

19/09/2019

L'Ajuntament ja està buscant alternatives per poder tirar endavant el projecte

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana informa que un cop finalitzat el termini, el passat 16 de setembre, del procés de licitació per a la reparació parcial de la fase 1 de l’equipament municipal La Font del Rieral, i en vistes que no s'ha presentat cap oferta d'alguna empresa constructora, aquesta es declara deserta.

No és la primera vegada que succeeix aquest fet amb l'equipament ubicat al barri del Rieral. Cal recordar que el passat mes d'abril, la licitació per a les obres de reparació també es va declarar deserta per falta d'ofertes. El pressupost de l'obra està valorat en 315.498,73 euros, IVA inclòs, amb una previsió de durada del contracte de 7 mesos.

A partir d'ara, l’Ajuntament de Santa Eulàlia mirarà les possibles alternatives per tal de seguir endavant amb el projecte de reparació d'aquest edifici.

Equipament municipal La Font del Rieral