Portada > Actualitat > Notícies > La Santaka Zombie torna a Santa Eulàlia de Ronçana el dissabte 5 d’octubre

La Santaka Zombie torna a Santa Eulàlia de Ronçana el dissabte 5 d’octubre

23/09/2019

L'activitat, sorgida de l’Assemblea Jove 2019, consistirà en sobreviure a la vegada que es resolen proves

Els zombies tornaran a sembrar el terror pels carrers de Santa Eulàlia durant la nit del dissabte 5 d’octubre. La 3a edició de la Santaka Zombie ja escalfa motors, en un joc de supervivència on l’objectiu dels participants serà combatre un apocalipsi zombie durant tota la nit, a la vegada que intenten resoldre proves concretes.

L’activitat tindrà lloc de 2/4 de 10 de la nit fins a les 4 de la matinada, amb inici des de la plaça de l’Ajuntament. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web santakazombie.blogspot.com, per un preu de 10 euros, i amb un límit de supervivents de 400 places. El premi per als guanyadors seran dues entrades a Port Aventura.

Aquesta activitat sorgeix dels pressupostos participatius de l'Assemblea Jove 2019, on va ser la proposta més votada entre els majors de 18 anys i amb una dotació econòmica de 2.000 euros. L’any passat, la Santaka Zombie no es va dur a terme al no ser una de les propostes escollides de l’Assemblea.

Santaka Zombie 2019
Santaka Zombie 2019
Santaka Zombie 2019