Portada > Actualitat > Notícies > La Pedalada 2019 estarà dedicada a les fonts i rescloses de la zona est de Santa Eulàlia de Ronçana

La Pedalada 2019 estarà dedicada a les fonts i rescloses de la zona est de Santa Eulàlia de Ronçana

02/10/2019

El diumenge 13 d’octubre, amb sortida des de La Fàbrica

La Pedalada en motiu de les Jornades Europees del Patrimoni i contra el Canvi climàtic, programada per al diumenge 13 d’octubre, estarà centrada en les fonts i rescloses de Santa Eulàlia. Sota el títol "El patrimoni entorn de l'aigua: fonts i rescloses", els participants duran a terme un recorregut de nou quilòmetres amb bicicleta, guiats per les explicacions de l'historiador Jaume Dantí i Pere Ciurans. Cal recordar que l’any passat la pedalada va estar dedicada a les fonts de la zona oest del municipi, mentre que aquest any el protagonisme serà per a les fonts i rescloses de la zona est de Santa Eulàlia.

Els ciclistes sortiran des de La Fàbrica a les 10 del matí i passaran per la bassa de Can Falgar, la resclosa del Sot d’Aigües, la Font de Sant Cristòfol, l’ermita de Sant Cristòfol, la resclosa de Can Font, la font de Sant Isidre, la font de la Figuera, la resclosa de la Casa Vella, la font de la Caterina i la resclosa de Can Comas. El punt d’arribada serà la mateixa Fàbrica. Pots conèixer amb més detall el recorregut de la pedalada a través del següent enllaç: https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/santa-eulalia-de-roncana-jornades-europees-del-patrimoni-i-contra-el-canvi-climatic-2019-41365858

A més a més, l’activitat permetrà calcular la quantitat de CO2 que s’ha estalviat amb l’ús de la bicicleta. Cal recordar que aquesta activitat està inclosa dins de la Setmana Europea de la Mobilitat 2019. L’activitat és gratuïta, no cal inscripció prèvia i està organitzada per les regidories de Medi Ambient i Cultura, amb col·laboració del Club Ciclista Vall del Tenes.

Pedalada 2019
Pedalada 2019