Portada > Actualitat > Notícies > Convocatòria per a la concessió de subvencions a esportistes individuals 2019

Convocatòria per a la concessió de subvencions a esportistes individuals 2019

07/10/2019

Les sol·licituds es poden entregar fins al 22 de novembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Santa Eulàlia obre la convocatòria per a la concessió de les subvencions a esportistes individuals 2019 de Santa Eulàlia que competeixin en campionats o activitats federades oficials, de caràcter provincial, autonòmic, estatal i internacional. El consistori destina fins a 4.000 euros en aquest tipus d'ajuts.

El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el divendres 22 de novembre, i s’han d’entregar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (carretera de la Sagrera, 3). Juntament a la sol·licitud caldrà adjuntar la documentació que la persona sol·licitant cregui convenient per justificar el seu projecte esportiu.

Podeu consultar tota la documentació d'aquesta convocatòria en l'apartat de Tràmits i gestions.

Subvencions a esportistes individuals 2019