Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Santa Eulàlia convoca una Junta Local de Seguretat per tractar els problemes d'inseguretat al barri del Rieral i els últims robatoris succeïts al poble

L’Ajuntament de Santa Eulàlia convoca una Junta Local de Seguretat per tractar els problemes d'inseguretat al barri del Rieral i els últims robatoris succeïts al poble

09/10/2019

El delegat del govern a Barcelona assisteix a la reunió

L’Ajuntament de Santa Eulàlia informa que, ahir dimarts, va tenir lloc una Junta Local de Seguretat per tal d’analitzar i treballar sobre la problemàtica que aquests darrers mesos estan patint els veïns i veïnes del barri del Rieral, a la vegada que es van tractar els problemes de robatoris que s’estan produint aquests últims dies al poble.

La Junta Local de Seguretat va estar formada per l’alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet, la regidora de Barris, Marta Domínguez, el delegat del govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernàndez i membres dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local. També van assistir, com a convidats, representants de la resta de partits de l’arc municipal, membres de l’associació de veïns del Rieral i Ronçana Comerç Actiu.

La trobada va permetre exposar i analitzar aquestes problemàtiques, amb l’objectiu de definir les futures preses de decisions sobre les necessitats i prioritats en matèria de prevenció i seguretat al poble de Santa Eulàlia, així com els mecanismes de coordinació en les intervencions, programes o accions.

Arxivat a: General
Barri del Rieral