Portada > Actualitat > Notícies > La Pedalada 2019 contra el canvi climàtic reuneix 123 ciclistes que eviten 175 quilos d'emissions de CO2

La Pedalada 2019 contra el canvi climàtic reuneix 123 ciclistes que eviten 175 quilos d'emissions de CO2

14/10/2019

La ruta visita les fonts i rescloses de la zona est de Santa Eulàlia

La Pedalada 2019, emmarcada dins de les Jornades Europees del Patrimoni i contra el Canvi climàtic, va reunir ahir diumenge 123 ciclistes. Amb sortida i arribada al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, els participants van recórrer 9 quilòmetres visitant les fonts i rescloses de la zona est de Santa Eulàlia. De la mà de l’historiador Jaume Dantí i en Pere Ciurans, el recorregut va passar per la bassa de Can Falgar, la resclosa del Sot d’Aigües, la Font de Sant Cristòfol, l’ermita de Sant Cristòfol, la resclosa de Can Font, la font de Sant Isidre, la font de la Figuera, la resclosa de la Casa Vella, la font de la Caterina i la resclosa de Can Comas.

El fet d'utilitzar les bicicletes com a mitjà de transport es van evitar 174,66 quilos d'emissions de CO2

Aquesta activitat no és l’única que Santa Eulàlia ha organitzat a favor del medi ambient, ja que coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat 2019 del passat mes de setembre també es va celebrar l'habitual Cursa de Transports i una hora del conte especial a la Biblioteca.

Visita a la font de Sant Isidre
Visita a la font de Sant Isidre
Visita a l'ermita de Sant Cristòfol
Visita a la bassa de Can Falgà