Portada > Actualitat > Notícies > L'Assemblea Jove 2020 decidirà el divendres 15 de novembre on destinar els 15.000 euros pressupostats

L'Assemblea Jove 2020 decidirà el divendres 15 de novembre on destinar els 15.000 euros pressupostats

24/10/2019

Les butlletes es poden presentar fins al 9 de novembre

El proper divendres 15 de novembre, a les 7 de la tarda, el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica acollirà la quinzena edició de l’Assemblea Jove de Pressupostos Participatius. Com cada any, es convida a totes les persones joves de Santa Eulàlia de Ronçana, d’entre 14 i 30 anys, a decidir col·lectivament com s’utilitzaran els 15.000 euros destinats a activitats joves del municipi pel 2020.

Ja podeu fer arribar les propostes d’activitats que voldríeu que es portessin a terme omplint la butlleta que rebreu a casa i portant-la a La Taka abans del dissabte 9 de novembre (si no us ha arribat la butlleta a casa, podeu venir a buscar-la a La Taka). Les propostes han de ser viables legalment i tècnicament, i seguint un criteri de sostenibilitat. El pressupost màxim per cadascuna és de 2.500 euros. Es valoraran millor aquelles propostes que beneficiïn al màxim de joves del municipi.

Les accions es dividiran per edats (14-17 i 18-30) i per àmbits (salut, educació, treball, esports, cultura, lleure, mobilitat i altres). La proposta s’haurà de defensar a l’Assemblea, tot argumentant perquè es una bona idea. Si és escollida com a activitat a fer durant el 2020, les persones que l’han proposat s’hauran de responsabilitzar de dur-la endavant amb el suport del servei de Joventut, que en facilitarà el màxim la seva realització.

Per qualsevol aclariment o dubte us podeu adreçar a la Taka Punt Jove o podeu escriure al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al 93 844 91 66.

Assemblea Jove 2020
Tríptic Assemblea Jove 2020
Tríptic Assemblea Jove 2020
Assemblea Jove 2020