Portada > Actualitat > Notícies > Llistat provisional de persones admeses i excloses del procés selectiu per a la contractació d’una plaça d’arquitecte/a

Llistat provisional de persones admeses i excloses del procés selectiu per a la contractació d’una plaça d’arquitecte/a

05/11/2019

Dins del programa complementari d’ocupació 2019/2020

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana dona a conèixer el llistat provisional de persones admeses i excloses dins del procés selectiu per a la contractació d’un/a arquitecte/a, dins del programa complementari d’ocupació 2019/2020.

Els aspirants que han accedit a la següent fase se'ls convoca per al dimecres 13 de novembre, a les 9 del matí, al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, per dur a terme les proves de coneixements generals i específics i de desenvolupament de diversos casos pràctics.

Podeu consultar el llistat d'admesos i exclosos accedint al nostre Tauler d'anuncis.

Procés de selecció d'una plaça d'arquitecte/a tècnic/a