Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions per formar part de la Fira de Nadal 2019 del diumenge 15 de desembre

Obertes les inscripcions per formar part de la Fira de Nadal 2019 del diumenge 15 de desembre

08/11/2019

Les sol·licituds per instal·lar una parada es poden entregar fins al 6 de desembre

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i la col·laboració de Ronçana Comerç Actiu, ja està preparant la Fira de Nadal 2019. Enguany, aquesta passarà a celebrar-se només un dia, el diumenge 15 de desembre, de 9 del matí a 7 de la tarda, en comptes dels dos dies que es feia en els darrers anys.

La ubicació es mantindrà al carrer Mare de Déu de la Salut i a la plaça Onze de Setembre, on acolliran tot tipus de parades que oferiran productes de tradició nadalenca, objectes de regal, ornaments de la llar, alimentació, etc. També hi haurà una pedalada popular, demostració d'oficis, un joc de buscar el tió, una vermutada, un dinar popular, un espai de tallers, cantada de nadales i una xocolatada.

Totes aquelles persones interessades en posar una parada a la Fira de Nadal poden fer-ho descarregant-se la sol·licitud adjunta a aquesta pantalla. La data límit per entregar-la serà el divendres 6 de desembre a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Santa Eulàlia, ubicat a la carretera de la Sagrera, 3. Adjunt a aquesta pantalla també pots consultar les condicions de participació a la fira. Per qualsevol dubte o consulta podeu enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Fira de Nadal 2019
Fira de Nadal 2019

Arxius adjunts