Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes d'octubre amb 310 aturats, 10 menys que el passat mes de setembre

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes d'octubre amb 310 aturats, 10 menys que el passat mes de setembre

08/11/2019

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 9,34%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes d'octubre amb 310 aturats, 10 persones menys que el passat mes de setembre. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 9,34%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 6 aturats més respecte a fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes d'octubre amb 21.813 aturats, 202 persones més respecte al mes de setembre, el que suposa una taxa d’atur del 10,97%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 316 aturats més respecte a fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes d'octubre de 2019 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts