Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Santa Eulàlia fa entrega a la Fundació Oncovallès dels 520 euros recaptats a la XXVI Milla Popular

L’Ajuntament de Santa Eulàlia fa entrega a la Fundació Oncovallès dels 520 euros recaptats a la XXVI Milla Popular

14/11/2019

L’OnCodines Trail serà el proper gran repte d'aquesta fundació que lluita contra el càncer

Aquest matí, el president de la Fundació Oncovallès, Pere Cladellas, ha rebut els diners recaptats de la XXVI Milla Popular de Santa Eulàlia celebrada el passat mes de juliol. L’alcalde Francesc Bonet, el regidor d’Esports, Pol Guerra, i la regidora de Salut, Mónica Pons, han fet entrega de 520 euros a Cladellas.

Per la seva banda, la Fundació Oncovallès es prepara pel que serà un dels grans esdeveniments esportius i solidàris de l’any, l’OnCodines Trail, un repte que permetrà recaptar un mínim de 60.000 euros contra el càncer. De fet, ja s’han registrat els 20 primers equips inscrits per a la seva primera edició, el dia 21 de març de 2020. El recorregut d’aquesta prova esportiva solidària passarà per 11 municipis del Vallès Oriental i el Moianès amb una doble finalitat per als equips: completar el recorregut i recaptar un mínim de 600 euros que es destinaran íntegrament a la Fundació Oncovallès i la Barcelona Brain Health Initiative. En aquest sentit, la participació a la cursa requerirà (a banda de la inscripció de 40 euros de cada un dels participants per les despeses d’organització) la donació d’un mínim de 600 euros per cada equip. Les donacions de l’OnCodines es destinaran íntegrament al suport i l’ajuda a malalts oncològics i les seves famílies, a la compra de material mèdic i a la investigació.

Inicialment les inscripcions estan limitades a 100 equips i, en cas de superar-se, l’organització establirà un sistema de llista d’espera i estudiarà la possibilitat d’ampliar-ho a més equips. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.oncodinestrail.cat. Els organitzadors també han fet una crida al voluntariat, necessari al llarg de tot el recorregut. Els voluntaris es poden inscriure a través del mateix canal que els corredors i caminaires (el web www.oncodinestrail.cat) i l’organització els contactarà.

El recorregut de l’OnCodines Trail és circular amb sortida i arribada a Sant Feliu de Codines. El traçat és per muntanya corrent 70 quilòmetres o caminant-ne 55 en equips d’entre quatre i sis persones al llarg d’11 municipis del Vallès Oriental i el Moianès, passant per Sant Feliu de Codines, Sant Quirze Safaja, l’Ametlla del Vallès, Figaró, La Garriga, Les Franqueses del Vallès, Granollers, Canovelles, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells i Caldes de Montbui. Es recorreran indrets emblemàtics com Sant Miquel del Fai, Puiggraciós, el bosc de Malhivern, la plaça de la Font del Lleó o la Porxada de Granollers.

Santa Eulàlia i Oncovallès, units un cop més