Portada > Actualitat > Notícies > L’Assemblea Jove 2020 reparteix els 15.000 euros entre 16 activitats

L’Assemblea Jove 2020 reparteix els 15.000 euros entre 16 activitats

18/11/2019

Una vuitantena de joves de Santa Eulàlia formen part de la 15a edició dels pressupostos participatius

El passat divendres, la sala Muriel Casals de La Fàbrica va acollir l'Assemblea Jove 2020, la quinzena edició d'aquests pressupostos participatius de joventut. Una vuitantena de nois i noies de Santa Eulàlia van formar-hi part, debatent i votant com distribuir els 15.000 euros destinats a aquesta partida.

Després de la pertinent benvinguda a tots els allí presents per part de l’alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet, i del regidor de Joventut, Pol Guerra, tots els interessats van poder defensar les seves propostes davant de l’assemblea. Seguidament es va procedir a dur a terme les taules de debat per finalment acabar votant.

Un cop fet el recompte de vots van sortir proposades un total de 16 activitats, deu en la franja de menors de 18 anys i sis en la de majors d'edat. Entre les propostes escollides, la més votada va ser la Santaka Zombie amb 824 vots. Les novetats respecte a anys anteriors van ser un cicle de cinema a La Fàbrica, un Santaka Got Talent, un curs de llenguatge de signes i una Oktoberfest. També va destacar el retorn de l’Artarreu després d’un any d’absència. Per al 2020 no faltaran clàssics de l’Assemblea Jove com el Sarau de Primavera, el bus nit de Festa Major a Granollers, el torneig de futbol 7, l’esquiada jove o la Santaka Party.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar el quadre de propostes escollides a l’Assemblea Jove 2020.

Assemblea Jove 2020
Resultats Assemblea Jove 2020