Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia es prepara per acollir una prova de Mini DH

Santa Eulàlia es prepara per acollir una prova de Mini DH

26/11/2019

Els amants de les bicicletes tenen una cita aquest diumenge al matí, al barri de Puigdomènech

Aquest diumenge, dia 1 de desembre, tindrà lloc la penúltima activitat sorgida dels pressupostos participatius de joventut 2019. Es tracta de la prova de Mini DH, una acció escollida amb un total de 102 vots per l’Assemblea Jove 2019 i dotada amb un pressupost de 400 euros.

L’activitat s’iniciarà a les 8 del matí, amb les inscripcions per participar a la jornada esportiva, i finalitzarà al migdia. La prova de Mini DH ofereix un espectacle esportiu de primer nivell, en la qual participen joves vinguts d’arreu del país. L’activitat tindrà lloc al barri de Puigdomènech (accedint pel carrer Joan Maragall). L'activitat està organitzada des del Punt Jove La Taka conjuntament amb el Club Ciclista de la Vall del Tenes (CCVT).

Kids cup Mini DH 2019
Kids cup Mini DH 2019
Ubicació Circuit Prova de Mini DH 2019