Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de novembre amb 307 aturats, 3 menys que el passat mes d'octubre

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de novembre amb 307 aturats, 3 menys que el passat mes d'octubre

05/12/2019

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 9,25%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes de novembre amb 307 aturats, 3 persones menys que el passat mes d'octubre. Aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 9,25%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 2 aturats més respecte a fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes de novembre amb 21.613 aturats, 200 persones menys respecte al mes d'octubre, el que suposa una taxa d’atur del 10,87%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 75 aturats més respecte a fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de novembre de 2019 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Oficina de treball

Arxius adjunts