Portada > Actualitat > Notícies > La Fira de Nadal 2019 atrau més de 700 persones durant la jornada de diumenge

La Fira de Nadal 2019 atrau més de 700 persones durant la jornada de diumenge

16/12/2019

La mostra d’oficis, sobretot la de ferrer, reuneix una gran quantitat de públic

La Fira de Nadal 2019, celebrada ahir diumenge al carrer Mare de Déu de la Salut i la plaça Onze de Setembre, va atraure a més de 700 persones. Els visitants van poder gaudir, durant tot el dia, de 21 parades amb productes nadalencs, aliments de proximitat, entre d’altres. Entre aquestes, hi van participar 6 entitats del poble; els Diables de la Vall del Tenes, l’Esplai, SER Refugiats, SERfoto, la Colla de Gegants i Protecció Civil. Els socis de Ronçana Comerç Actiu també van participar de forma activa, amb un total de 14 parades.

Els visitants, com ja va sent habitual aquests darrers anys, van poder gaudir també de tres parades d’oficis amb un ferrer, un elaborador de mató i un altre d’orujo.

Gran part de les activitats que es van fer durant la jornada va tenir els infants en el centre d’atenció: la pedalada familiar, el conta contes, la xocolatada, la cantada de nadales, els tallers de manualitats i l’activitat de buscar el tió amb l’avi Quico. Els Amics del Cavall també van participar de forma activa de la fira, on moltes famílies van poder gaudir d’una passejada amb cavalls pel barri del Rieral.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ronçana Comerç Actiu es vol donar les gràcies a tots els paradistes i entitats participants, tot esperant tornar-nos a trobar durant l’edició de l’any que ve.

Mostra de l'ofici de ferrer
Procés de posar la ferradura al cavall
Les parades nadalenques, pol d'atracció de la fira
Tallers de manualitats per als més petits
La Fira de Nadal 2019 va comptar amb 21 parades