Portada > Actualitat > Notícies > Resolució de la sentència referent al recurs d’apel·lació dels terrenys de can Naps

Resolució de la sentència referent al recurs d’apel·lació dels terrenys de can Naps

18/12/2019

L’import reclamat a l’Ajuntament s’estimava en més d’1 milió d’euros

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana informa que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, sala del contenciós-administratiu, ha desestimat el recurs d’apel·lació contra la sentència dictada el 20 de juny de 2019, en la qual es va presentar un recurs contenciós contra la resolució desestimatòria per silenci administratiu.

La sentència, favorable a l'Ajuntament, ve donada que en el seu dia, el consistori va fer una ocupació anticipada dels terrenys de can Naps mitjançant un conveni urbanístic signat el 8 de març del 2006. Aquests terrenys és on actualment hi ha ubicada l’escola La Sagrera. L’import que se li reclamava a l’Ajuntament per a aquests terrenys estava estimat en més d’1 milió d’euros.

Arxivat a: General
Zona on s'ubica l'escola La Sagrera