Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per formar part del Mercat Tot Segona Mà del diumenge 12 de gener de 2020

Inscripcions obertes per formar part del Mercat Tot Segona Mà del diumenge 12 de gener de 2020

29/12/2019

La plaça Onze de Setembre seguirà sent l'espai d'ubicació d'aquesta trobada

La Regidoria de Promoció Econòmica ja té data per al primer Mercat Tot Segona Mà de l'any que ve: serà el diumenge 12 de gener de 2020, de 9 del matí a 2 del migdia. Com en l'última edició, el mercat tindrà lloc a la plaça Onze de Setembre.

Aquella persona que vulgui instal·lar la seva parada al mercat pot descarregar-se el PDF adjunt a aquesta pantalla i presentar-lo degudament omplert, abans del divendres 10 de gener, a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Santa Eulàlia (carretera de la Sagrera, nº3).

El Mercat Tot Segona Mà té com a pràctiques més habituals la compravenda i l’intercanvi d'objectes, essent el més venut roba, llibres, estris de la llar i joguines. Els brocanters i els col·leccionistes també tenen el seu propi espai.

Mercat Tot Segona Mà gener 2020
Mercat Tot Segona Mà gener 2020

Arxius adjunts