Portada > Actualitat > Notícies > La Cavalcada de Reis 2020 omple els carrers de Santa Eulàlia amb més d’un miler de persones

La Cavalcada de Reis 2020 omple els carrers de Santa Eulàlia amb més d’un miler de persones

07/01/2020

Una setantena d’infants reben la visita dels Reis de Nit

Melcior, Gaspar i Baltasar van ser rebuts amb tots els honors a Santa Eulàlia, aquest passat diumenge, durant la Cavalcada de Reis 2020. Els Reis Mags d’Orient van estar acompanyats per més d’un miler de persones, que els van rebre a la plaça Onze de Setembre.

Un cop Ses Majestats van enfilar-se sobre les seves carrosses, es van dirigir fins a La Fàbrica. Un cop arribats al centre cívic del Rieral, Ses Majestats van rebre la clau per obrir totes les cases del poble per part de l’alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet. A continuació, Melcior, Gaspar i Baltasar van començar a rebre les cartes de tots els nens i nenes. Paral·lelament es va fer una xocolatada popular, organitzada per Ronçana Comerç Actiu, que va comptar amb 1.200 comensals.

Enguany cal fer menció especial als Reis de Nit, que van repartir il·lusió a una setantena d’infants de Santa Eulàlia. Un servei gestionar des de l’Ajuntament i on els Reis i els seus patges entregaven en mà els regals als nens i nenes. Com a obsequi per part del consistori se’ls hi va fer entrega també d’una cantimplora personalitzada. Igual que l’any passat, l’Ajuntament es va sumar a la campanya #BaltasarDeVeritat, promoguda per l’entitat Casa Nostra Casa Vostra, fent que el rei Baltasar no fos pintat de negre.

Cal dir que, abans de l’inici de la cavalcada, els Reis no es van oblidar de visitar a la gent gran del poble, fent parada a la residència de Santa Eulàlia i la residència La Vall.

Des de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i la Regidoria de Festes, es vol agrair la col·laboració i participació de totes les persones, entitats i comerços que van fer possible, un any més, la cavalcada de Reis 2020.

Arxivat a: General
Els tres Reis Mags, dirigint-se al poble de Santa Eulàlia
Melcior, a sobre de la seva carrossa
Gaspar, a sobre de la seva carrossa
Baltasar, a sobre de la seva carrossa
Els Reis Mags no es van oblidar de visitar a la gent gran
Reis de Nit 2020