Portada > Actualitat > Notícies > El grup impulsor de la Festa del Pagès dona 1.210 euros a Càritas Parroquial

El grup impulsor de la Festa del Pagès dona 1.210 euros a Càritas Parroquial

14/01/2020

Gràcies als diners recollits amb l’esmorzar i el dinar de la trobada dedicada a la matança del porc

Aquest matí, la tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha fet entrega a Antoni Ferrer, membre de Càritas Parroquial Santa Eulàlia, dels 1.210 euros que es van recollir durant la Festa del Pagès 2019. Aquests diners han estat donats pel grup impulsor de la Festa del Pagès, obtinguts gràcies a l’esmorzar i el dinar celebrats el passat 3 de novembre durant la festa dedicada a la matança del porc.

Tanmateix, la decisió de donar aquests diners a Càritas es va prendre durant la darrera reunió celebrada per començar a organitzar la Festa del Pagès 2020, que enguany tindrà com a protagonista les avellanes.

Aquests diners lliurats a Càritas serviran per facilitar aliments a les 35 famílies de Santa Eulàlia que a dia d’avui fan ús d’aquest servei.

Antoni Ferrer, de Càritas Parroquial, rebent els 1.210 euros