Portada > Actualitat > Notícies > El 9è Cicle de Música Clàssica comptarà amb un recital-conferència a càrrec del doctor en ciències ambientals, Martí Boada

El 9è Cicle de Música Clàssica comptarà amb un recital-conferència a càrrec del doctor en ciències ambientals, Martí Boada

04/02/2020

Els concerts seran el 7 i 14 de febrer i el 6 i 13 de març

Santa Eulàlia es prepara per acollir el 9è Cicle de Música Clàssica, més conegut com a Eulaliana. La regidoria de Cultura ha donat a conèixer els 4 concerts que tindran lloc els dies 7 i 14 de febrer i 6 i 13 de març a la sala Pau Casals de la Biblioteca. A continuació us detallem el programa:

- Divendres 7 de febrer, a les 8 del vespre: “El so del quartet de saxos”, amb Limnos Quartet. A càrrec de Gemma Torralbo (saxo soprano), Esther Sabaté (saxo alt), Elena León (saxo tenor) i Núria Brull (saxo baríton). Recorregut a través de diferents èpoques, estils, colors i textures.

- Divendres 14 de febrer, a les 8 del vespre: “Aquí i Allà, Ara i Abans”. A càrrec de Kimhiyo (mezzosoprano) i Sadahiro Otani (guitarra). Obres d’Enric Morera, Roberto Gerhard, Francisco Tárraga, Giorge Bizer, Joaquín Rodrigo i Kosak Yamada.

- Divendres 6 de març, a les 8 del vespre: “Pitjor que una flauta: dues flautes” Mozart, amb Acadèmia 1750. A càrrec de Joan Bosch (flauta de sis claus), Adriana Alcaide (violí), Núria Pujolràs (viola) i Frances Bartlett (violoncel). Interpretació amb criteris de l’època i instruments còpia del s. XVIII.

- Divendres 13 de març, a les 8 del vespre: “De cançó catalana”, recital-conferència amb La Fàbrica de Lied. A càrrec del doctor en Ciències Ambientals, Martí Boada, Rosa Mateu (soprano) i Anna Ferrer (pianista). El doctor Martí Boada ens parlarà de les flors i plantes presents en el Vallès i de com aquesta natura passa a convertir-se en preciosos Lieder.

L’Eulaliana 2020 comptarà amb l’actuació, com a teloners, dels alumnes de l’Escola de Música Vall del Tenes i de Da Capo educació musical. El preu de cada concert serà de 4 euros (menors de 12 anys gratuït) i les entrades es vendran mitja hora abans a l'accés de la sala Pau Casals de la Biblioteca.

Arxivat a: General
9è Cicle de Música Clàssica
9è Cicle de Música Clàssica