Portada > Actualitat > Notícies > La festa de Carnaval 2020 arriba a Santa Eulàlia el dissabte 22 de febrer

La festa de Carnaval 2020 arriba a Santa Eulàlia el dissabte 22 de febrer

04/02/2020

La Regidoria de Festes dona a conèixer les bases per al concurs de disfresses, els horaris i el recorregut

El dissabte 22 de febrer, Santa Eulàlia de Ronçana acollirà la festa de Carnaval 2020, on el Rei Carnestoltes farà acte de presència al nostre poble. La Regidoria de Festes de l’Ajuntament ha preparat diversos actes per celebrar-ho.

El punt de trobada serà el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, on a partir de les 16:30h el Rei Carnestoltes serà rebut amb tots els honors. A continuació hi haurà animació infantil a la sala polivalent, berenar i entrega de premis infantils. Les inscripcions al concurs infantil es podran fer a partir de les 16h a l’entrada.

A les 17:30h hi haurà la convocatòria de comparses, carrosses, grups i persones a títol individual (inscripció concurs: https://n9.cl/to3ip). La rua s’iniciarà a l’exterior de La Fàbrica a les 18:00h en direcció a la plaça Onze de Setembre, on s’hi farà la passarel·la amb concurs de disfresses.

Un cop finalitzat el concurs de disfresses, la sala Muriel Casals de La Fàbrica quedarà habilitada a partir de les 21:00h per a qui vulgui sopar un entrepà i un refresc (preu: 5 euros, venda de tiquets anticipats al bar de La Fàbrica). En acabar el sopar, els allí presents podran gaudir de la música del punxadiscos JC Valverde.

A continuació us detallem les bases del concurs de disfresses:

1. Pot participar al concurs qualsevol persona a títol individual, en grup (fins a 15 persones) o bé com a comparsa (15 o més persones). Les inscripcions es faran via online a través del següent enllaç: https://n9.cl/to3ip

2. Perquè un conjunt de persones es puguin considerar “grup” o “comparsa” les disfresses de tots els membres hauran de ser iguals o anar relacionades.

3. Horaris: Les persones, grups i comparses participants queden convocats a les 17:30h a l'exterior de La Fàbrica el mateix dissabte 22 de febrer de 2020, on el jurat procedirà a fer la primera valoració. La segona valoració es produirà al llarg de la rua. La passarel·la tindrà lloc a l'escenari de la plaça Onze de Setembre.

4. El jurat concedirà premis en categoria adult per a les tres millors disfresses individuals, pels tres millors grups i per les tres millors comparses.

5. Per participar al concurs de disfresses d’adults és obligatori que el concursant desfili per la passarel·la que hi haurà a la Plaça Onze de Setembre en el moment en què se’l cridi pel número que li ha estat assignat.

6. El jurat estarà format per un membre de cada comparsa més un president/a amb vot qualitatiu en cas d’empat.

7. Es considerarà carrossa qualsevol plataforma motoritzada decorada i acompanyada d’una comparsa que sigui capaç de desplaçar-se des de la Fàbrica fins a la Plaça Onze de Setembre i tornada.

8. El Rei Carnestoltes farà públic els resultats del concurs de disfresses d’adults i de carrosses durant el ball de carnestoltes al Centre Cívic La Fàbrica (aproximadament cap a les 22h).

9. Aquest formulari online es troba obert fins el divendres 21 de febrer a les 14:00h.

*Les inscripcions al concurs de disfresses infantil es faran a l'entrada de la Sala Polivalent de La Fàbrica, el mateix dissabte 22 de febrer de les 16:00h fins a les 16:30h.

A continuació us detallem els premis del concurs de disfresses:

 

INDIVIDUAL

GRUP

COMPARSA

CARROSSA

PRIMER

Xec RCA 50€

100,00 €

200,00 €

150,00 €

SEGON

Xec RCA 35€

65,00 €

140,00 €

90,00 €

TERCER

Xec RCA 25€

45,00 €

100,00 €

50,00 €

INFANTIL

Joguines

Joguines

-

-

Arxivat a: General
Carnaval 2020
Carnaval 2020