Portada > Actualitat > Notícies > Un vaixell víking, de la colla dels Blaus, millor carrossa del Carnaval 2020

Un vaixell víking, de la colla dels Blaus, millor carrossa del Carnaval 2020

24/02/2020

El premi a la millor comparsa és per a uns Sònics i el guardó al millor grup per a uns asteques

El Carnaval 2020 de Santa Eulàlia va tornar a omplir de màgia i color els carrers del municipi. Més de 500 persones van participar d'una rua de Carnaval que va presentar carrosses, comparses i grups d'allò més divertits. Amb tot, el primer premi a la millor carrossa va ser per a un vaixell víking, de la colla dels Blaus. El segon premi va ser per a uns paons, de la colla dels Verds, i el tercer per a un grup de gòspel, de la colla dels Grocs.

A nivell de comparsa, el primer premi va ser per a uns Sònics, uns simpàtics eriçons protagonistes d'un conegut videojoc. El segon premi va ser per als paons i el tercer per als víkings. Per últim, a nivell de grup, els guanyadors van ser uns asteques, de la colla del Vermells. El segon premi va recaure en uns descobridors i la seva màquina del temps i el tercer per a unes nedadores de natació sincronitzada.

Abans de la rua pels carrers del poble, va tenir lloc el carnaval infantil, on també hi va haver repartiment de premis. En individual, el tercer premi va ser per a un Mic, el segon per a un guacamole i el primer per a una endevina amb la seva bola de cristall. A nivell grupal, unes neveres van endur-se el premi guanyador.

Arxivat a: General
1r premi Carrossa
2n premi Carrossa
3r premi Carrossa
1r premi Comparsa
2n premi Comparsa
3r premi Comparsa
1r premi Grupal
2n premi Grupal
3r premi Grupal