Portada > Actualitat > Notícies > Ja pots fer la teva comanda de planter online de l’11a Fira Lliga’t a la Terra

Ja pots fer la teva comanda de planter online de l’11a Fira Lliga’t a la Terra

09/03/2020

A través de la pàgina web de Llavors Orientals, amb la possibilitat de fer comandes amb lots de 6 o 60 unitats

La Fira Lliga’t a la Terra ja escalfa motors. El proper dissabte 18 d’abril, de 9 del matí a 7 de la tarda, el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana acollirà l’onzena edició d’aquesta fira del planter. Com cada any ja es poden fer les comandes de planter online, a través de la pàgina web de Llavors Orientals, per tal de recollir el producte el dia de la fira sense cues ni esperes.

Les comandes es poden fer de les diferents varietats de tomaqueres (rosa ple, cor de bou, nas de bruixa, etc.) i tomàquets de penjar (cirerol de Caldes, malacara, penjar de Santa Eulàlia, etc.) Les comandes es poden fer per lots de 6 o 60 unitats.

Properament, des de la Regidoria de Promoció Econòmica es facilitarà més informació sobre els horaris d'activitats de l'11 Fira Lliga't a la Terra.

Lliga't a la Terra, comanda de planter 2020