Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Santa Eulàlia posa en marxa la campanya #SERsolidària

L'Ajuntament de Santa Eulàlia posa en marxa la campanya #SERsolidària

19/03/2020

Amb l’objectiu de detectar possibles nous casos de vulnerabilitat durant el període d’estat d’alarma

L’Ajuntament de Santa Eulàlia posa en marxa #SERsolidària, una campanya que pretén formar una xarxa de persones voluntàries per tal d’arribar a tots els ciutadans del poble, especialment a aquells més vulnerables, i ajudar a afrontar amb el màxim de garanties la pandèmia del COVID-19.

Una col·laboració transversal entre la ciutadania de Santa Eulàlia per tal de detectar possibles casos de gent que viu sola o en situació vulnerable. En aquest sentit, també es pot ajudar trucant a gent gran que pot estar sola durant aquests dies i necessita sentir-se acompanyada.

Des de les Regidories de Benestar Social i Gent Gran de l’Ajuntament també s'han posat en contacte amb les 178 persones més grans de 80 anys de Santa Eulàlia que viuen soles, per tal de resoldre possibles dubtes o inquietuds. També s'han posat en contacte amb totes les persones que ja rebien una prestació ja sigui d’atenció domiciliària, centre de dia o altres serveis.

Per col·laborar amb la campanya #SERsolidària només cal registrar-se a bit.ly/sersolidaria i des de l’Ajuntament ens posarem en contacte amb tu. També pots sol·licitar més informació a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o als telèfons 93 844 80 25 (extensió 2) i 673 353 871. Si coneixes a alguna persona de més de 65 anys que pugui estar en una situació vulnerable i visqui sola, si us plau, ajuda’ns i truca!

Arxivat a: General
#SERsolidària