Portada > Actualitat > Notícies > El servei de recollida d'escombraries porta a porta manté la mateixa periodicitat i funcionament durant l'estat d'alarma

El servei de recollida d'escombraries porta a porta manté la mateixa periodicitat i funcionament durant l'estat d'alarma

23/03/2020

Arran d'algunes incidències detectades pels operaris

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santa Eulàlia informa que el servei de recollida d’escombraries porta a porta continua amb la mateixa periodicitat i funcionament durant l'estat d'alarma decretat pel govern espanyol. En cap cas el servei es veu alterat, ni pel que fa a dies de recollida ni pel tipus de residu que s’ha de deixar en els cubells.

Cal recordar que amb el confinament és un bon moment per fer un bon ús d’aquest sistema de separació de residus. Tens algun dubte sobre aquest servei? Aquí te'l resolem: Recollida d'escombraries porta a porta.

Arxivat a: General
El porta a porta manté el mateix servei durant l'estat d'alarma