Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament començarà a repartir les targetes moneder als beneficiaris de beques menjador a partir de demà

L’Ajuntament començarà a repartir les targetes moneder als beneficiaris de beques menjador a partir de demà

24/03/2020

Al municipi se’n beneficiaran 64 famílies

L’Ajuntament de Santa Eulàlia informa que, a partir de demà dimecres, es començaran a repartir les targetes moneder a tots aquells beneficiaris de les beques menjador que hi ha al municipi. Avui mateix, la Generalitat de Catalunya, a través del Consell Comarcal, ha fet arribar a Santa Eulàlia les 90 targetes moneder, que es repartiran entre 64 famílies del municipi. Protecció Civil serà l’encarregada de fer la distribució a domicili, previ avís via correu i trucada telefònica a les famílies beneficiàries.

Les targetes comptaran amb un crèdit inicial de 40 euros, i els posteriors recàrrecs s’aniran fent de forma automàtica mentre es mantingui l’estat d’alarma. Aquestes targetes es podran fer servir en qualsevol establiment que disposi de datàfon (TPV).

Els municipis que formen part l’àrea bàsica del Consell Comarcal rebran, en total, poc més de 7.000 targetes moneder.

Arxivat a: General
Santa Eulàlia ja disposa de 90 targetes moneder