Portada > Actualitat > Notícies > Així funciona el servei de #SERsolidària

Així funciona el servei de #SERsolidària

26/03/2020

L’Ajuntament ja compta amb una xarxa de 36 voluntaris per ajudar a les persones més vulnerables del municipi durant el període d’estat d’alarma

La campanya #SERsolidària funciona a ple rendiment des de finals de la setmana passada. Un servei nodrit a través del voluntariat, amb l’objectiu de cobrir les necessitats bàsiques d’aquelles persones més vulnerables de Santa Eulàlia durant el període d’estat d’alarma. Aquesta xarxa compta amb 36 voluntaris que donen servei a 13 persones grans del poble que no tenen una xarxa familiar propera. Fins a dia d’avui ja s’han realitzat un total de 17 serveis, 8 de farmàcia i 9 de compra d’alimentació.

Els serveis que s'ofereixen és anar a comprar aliments bàsics i medicaments a la farmàcia. En casos de desplaçament fins al CAP, aquesta tasca la duu a terme Protecció Civil. El procediment a l’hora de fer el servei de #SERsolidària té 3 passos clars:

1. El voluntari es desplaça fins a l'edifici de Serveis Socials. Allà se li facilita una mascareta, guants de protecció, gel antisèptic, una acreditació i la llista d'allò que cal comprar.

2. El voluntari es desplaça fins al lloc de compra per tal d’adquirir allò que es necessita. En cas de comprar aliments, el voluntari, mitjançant trucada telefònica, es posa en contacte amb la persona beneficiària per saber allò que necessita. En cas de ser la farmàcia, el voluntari fa entrega de la recepta en qüestió.

3. Finalment, el voluntari es desplaça fins al domicili de la persona beneficiària per fer entrega de la compra. En tot moment es prenen les mesures de seguretat pertinents.

Si vols fer-te voluntari de #SERsolidària inscriu-te en el següent enllaç: bit.ly/sersolidaria. Tanmateix, si coneixes alguna persona gran que pugui necessitar d'aquest servei, fes-nos-ho saber trucant al 93 844 80 25 (extensió 2).

Arxivat a: General
Tercer pas: el voluntari fa entrega de la compra a la persona beneficiària
Primer pas: el voluntari es desplaça fins a Serveis Socials
Segon pas: el voluntari fa la compra en la farmàcia o el supermercat