Portada > Actualitat > Notícies > L'onzena edició de la Fira Lliga't a la Terra, prevista pel 18 d'abril, queda posposada fins a nova data

L'onzena edició de la Fira Lliga't a la Terra, prevista pel 18 d'abril, queda posposada fins a nova data

30/03/2020

No obstant, es manté activa la comanda online

L'onzena edició de la Fira Lliga't a la Terra, prevista pel dissabte 18 d'abril, ha quedat posposada fins a nova data. Una mesura acordada entre l'associació Llavors Orientals, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana arran del decret d'estat d'alarma imposat, com a mínim, fins al proper 11 d'abril.

Tot i això, el planter continua i es manté activa la comanda online. Llavors Orientals assegura que farà el possible per tal que es pugui recollir el planter entre els dies 18 i 25 d'abril. També s'està estudiant la possibilitat de portar el planter a domicili. Totes les persones que realitzin la comanda online rebran un missatge abans de la recollida o recepció del planter, especificant lloc i data.

Arxivat a: General
XI Fira Lliga't a la Terra posposada
Lliga't a la Terra, posposada