Portada > Actualitat > Notícies > El Departament de Salut elabora un mapa interactiu amb els casos positius de coronavirus a Catalunya

El Departament de Salut elabora un mapa interactiu amb els casos positius de coronavirus a Catalunya

31/03/2020

Per consultar els casos que hi ha a cada àrea bàsica de salut i els percentatges d’afectació de la COVID-19

El Departament de Salut, a través de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), ha posat a disposició de la ciutadania un lloc web per consultar la incidència de casos positius de la COVID-19 al territori. S’hi pot consultar la incidència de la malaltia, en funció de les persones afectades segons els habitants que té cada municipi. L'interactiu dona informació de casos de coronavirus per cada 100.000 habitants de totes les àrees bàsiques de salut de Catalunya.

La informació s'actualitza diàriament amb les últimes dades recollides pel sistema de salut. En grans ciutats, com Barcelona, el mapa ofereix informació de tots els barris, també per àrees de salut. En un altre apartat hi ha una anàlisi de les últimes dades. S'hi pot consultar el nombre de casos positius, desglossats també per gènere, per edat i per data. Aquesta informació també està desglossada per àrees de salut. 

Podeu accedir al mapa a través del següent enllaç: Ves al mapa. Per a més informació sobre la COVID-19, podeu consultar el Canal Salut.

Arxivat a: General
Mapa amb casos de coronavirus