Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament, Protecció Civil i la Policia Local impulsen un servei per felicitar els aniversaris durant el confinament

L’Ajuntament, Protecció Civil i la Policia Local impulsen un servei per felicitar els aniversaris durant el confinament

01/04/2020

Dirigit als menors d’edat i als més grans de 85 anys

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, Protecció Civil i la Policia Local impulsen un servei de felicitació d’aniversari per a aquelles persones menors de 18 anys o més grans de 85 anys. Una iniciativa en aquests dies de confinament, tan complicats per a tothom, amb l'objectiu que ningú es quedi sense felicitació.

Les famílies que ho vulguin poden sol·licitar aquest servei, previ avís amb dos dies d’antelació:

- Per a menors de 18 anys, cal escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), especificant nom del menor, dia de l’aniversari, adreça, telèfon de contacte dels pares i cançó de felicitació que vol que soni.

- Per a majors de 85 anys, cal escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), especificant nom de la persona, dia de l’aniversari, adreça i telèfon de contacte del familiar en qüestió.

Que la COVID-19 no us espatlli el vostre aniversari!

Arxivat a: General
Servei de felicitació d'aniversari durant el confinament
Felicitació d'aniversari en confinament
Servei de felicitació d'aniversari a una persona major de 85 anys